Foto: F64

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins otro Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēli sāks uz rezervistu soliņa, savā "Twitter" kontā ziņo komandas apskatnieks Džefs Svoboda.

Jau ziņots, ka Kolumbusas vienības pirmajā spēlē Merzļikins nepiedalījās slimības dēļ. Tāpat traumas dēļ Kolumbusas komandai nevarēja palīdzēt otrs vārtsargs Jonass Korpisalo, tāpēc vārtos stājās Daņiils Tarasovs, kurš tika galā ar 39 no 43 mājinieku metieniem, taču tas neglāba "Blue Jackets" no zaudējuma pret Karolīnas "Hurricanes" ar 1:4.

Naktī uz sestdienu plkst.2 pēc Latvijas laika Kolumbusas vienība savā laukumā uzņems pagājušās sezonas finālisti Tampabejas "Lightning", kas sezonu sāka ar neveiksmi pret Ņujorkas "Rangers", piekāpjoties ar rezultātu 1:3.

Laukuma saimnieku vārtus šajā mačā atkal sargās Tarasovs, bet Merzļikins, atgriežoties komandas pieteikumā pēc slimības, būs otrais vārtsargs.

"Blue Jackets" pagājušajā sezonā tika pie 37 uzvarām 82 mačos un regulāro sezonu ar izcīnītu 81 punktu noslēdza desmitajā vietā Austrumu konferencē, neiekļūstot Stenlija kausa izcīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!