Foto: Reuters/Scanpix

Minesotas "Wild" ir panākuši vienošanos par jauna līguma parakstīšanu ar somu uzbrucēju Mikaelu Granlundu, kurš šo Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubu pārstāvēs vēl trīs gadus.

Līgums ar brīvā aģenta statusu ieguvušo Granlundu noslēgts uz trim gadiem par 17,25 miljoniem dolāru un tādējādi "Wild" izvairījās no arbitrāžas noklausīšanās. Minseotas klubu viņš pārstāv kopš 2012. gada, kad pievienojās tam, būdams 20 gadus vecs. Jauno somu hokejistu Minesotas "Wild" izvēlējās ar devīto numuru 2010. gada NHL draftā.

Aizvadītajā NHL sezonā 25 gadus vecais Granlunds sasniedza vairākus personiskos rekordus līgā, kļūdams par otru rezultatīvāko komandas spēlētāju. Kopumā viņš 81 spēlē guva 26 vārtus un atdeva 43 rezultatīvas piespēles, četrās spēlēs tieši viņa gūtie vārti nodrošināja uzvaru "Wild" komandai.

"Mikaels pēdējos piecus gadus ir bijis ļoti svarīgs spēlētājs, bet pagājušajā sezonā parādīja lielisku izaugsmi un iespaidīgu sniegumu," NHL oficiālajā mājas lapā citēts kluba ģenerālmenedžeris Čaks Flečers. "Ņemot vērā viņa izcilo darba ētiku un lielisko raksturu, mēs esam pārliecināti, ka Mikaelam būs liela loma komandas panākumos nākotnē, un mums ir liels prieks, ka izdevās parakstīt ar viņu līgumu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!