Foto: F64
Trešdien, 26.februārī, HK "Mogo" "Optibet" hokeja līgas (OHL) spēlē ar 5:6 pēcspēles metienu sērijā savā laukumā piekāpās HK "Kurbads" hokejistiem.

Pēdējo gadu sīvākie konkurenti sāka ar Henriju Anču mājinieku un Uldi Čalpu viesu vārtos. Pirmie vadībā pēc Laura Bajaruna metiena izvirzījās "Kurbads" hokejisti. Pirmās trešdaļas izskaņā Elvis Želubovskis iemeta ripu arī Čalpas vārtos un rezultātu izlīdzināja. Otrā perioda vidū Vladimirs Mamonovs un Miks Lipsbergs panāca divu vārtu pārsvaru mājiniekiem. Trešdaļas pēdējās minūtes veiksmīgāk aizvadīja viesi. Divreiz Anču pārspēja Edgars Brancis un Bajaruns, vēlreiz panākot neizšķirtu.

Trešajā periodā "Kurbads" divas reizes izvirzījās vadībā, bet "Mogo" abas reizes rezultātu izlīdzināja. Viesiem vārtus guva Sandis Zolmanis un Mārtiņš Cipulis, mājinieku labā pa otrajiem vārtiem vakarā guva Miks Lipsbergs un Želubovskis, spēles 60 minūtēm noslēdzoties neizšķirti 5:5.

Papildlaika beigās Deivids Sarkanis izgāja viens pret Čalpu, pārspējot viesu vārtsargu, tomēr izdarīja to mirkli pēc spēles laika beigām, un uzvarētāja liktenis izšķīrās "bullīšu" sērijā.

Pēcspēles metienu trešajā izgājienā Čalpu pārspēja Miks Lipsbergs. Ančs tika galā ar pirmajiem četriem bullīšiem, bet piektajā Dāvis Straupe pārspēja arī "Mogo" vārtsargu. Sestos "bullīšus" neveiksmīgi izpildīja Edgars Brancis un Artjoms Pankevičs. Toties septītajā viesu uzbrucējs Mārtiņš Cipulis precīzi meta kreisajā augšējā stūrī. Mikam Lipsbergam vēl vienu reizi Čalpu pārspēt neizdevās, un Kurbads izcīnīja uzvaru 6:5.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!