Foto: Publicitātes foto

Graujošu uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) regulārā čempionāta mačā otrdien izcīnīja "Mogo", kas viesu laukumā ar 6:1 (1:1, 1:0, 4:0) apspēlēja "Prizma" hokejistus.

Uzvarētāju rindās ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Edgars Kurmis, kamēr mājinieku labā goda vārtus iemeta krievs Pjotrs Šļikovs.

Tiesa, pirmās 40 minūtes starp abām vienībām aizritēja diezgan līdzvērtīgā cīņā, jo pēc diviem periodiem "Mogo" bija vadībā ar 2:1, bet noslēdzošo 20 minūšu laikā viesi guva četrus bezatbildes vārtus un nodrošināja uzvaru.

Kopvērtējumā līdere ar 27 punktiem 12 mačos tagad ir "Mogo", kam ar 26 punktiem 11 cīņās seko "Liepāja"/"Optibet". Tikmēr "Kurbadam" ir 18 punkti desmit mačos, bet ar 14 punktiem seko "Zemgale"/LLU. "Rīgai" ir 12 punkti, kamēr "Prizma" savākusi divus punktus.

Šosezon Latvijas totalizatoru kompānija "Optibet" kļuvusi par hokeja virslīgas ģenerālsponsoru. Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, virslīgā vairs nespēlē "Pārdaugava".

Katra komanda kopumā aizvadīs 30 spēles regulārajā čempionātā, izslēgšanas turnīrā iekļūstot četrām labākajām vienībām, kas pusfinālā un finālā spēkosies līdz četrām uzvarām. Savukārt pēdējās divas komandas izspēlēs vēl vienu turnīru ar pirmās līgas pirmajām divām vienībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!