Foto: LETA

Latvijas čempione "Mogo", iesildoties šonedēļ gaidāmajam Latvijas kausa finālam, otrdien virslīgas spēlē ar rezultātu 6:3 (2:2, 1:1, 3:0) izbraukumā pieveica "Prizm

Cīņas pirmās divas trešdaļas aizritēja sīvi un rezultāts pēc tām bija neizšķirts 3:3. Tomēr trešās trešdaļas piektajā minūtē Elviss Želubovskis trešo reizi mačā izvirzīja vadībā "Mogo" spēlētājus, bet pēdējās trijās minūtēs čempioni guva vēl divus vārtus, izcīnot panākumu.

Želubovskis šajā mačā guva divus vārtus, bet ar vienu precīzu metienu un divām rezultatīvām piespēlēm uzvarētājiem palīdzēja Vladimirs Mamonovs.

Savukārt "Prizmai" ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli izcēlās Vitālijs Hvorostiņins.

Nākamo spēli "Mogo" aizvadīs jau ceturtdien, kad "Optibet sporta bāra" Latvijas kausa izcīņas finālspēlē "Arēnā Rīga" sacentīsies ar savu principiālo pretinieci Ogres "Kurbadu".

Latvijas virslīgas kopvērtējuma tabulā "Mogo" komanda ar 52 punktiem 23 spēlēs atkal atguvusi vadību, par punktu apsteidzot "Liepājas" komandu, bet par četriem - "Kurbadu".

"Zemgale"/LLU ar 39 punktiem 21 spēlē ieņem ceturto vietu, vēl par sešiem punktiem atpaliek "Prizma", kas aizvadījusi 24 mačus. Sestajā pozīcijā ar astoņiem punktiem ir "Rīga", bet "Rīga99"/"Tukums" tikusi pie sešiem punktiem.

Kā zināms, oktobrī no turnīra tika izslēgta bankrotējusi virslīgas komanda HASC/"Tukums". No tās čempionāta apritē palicis "Tukums", kas apvienojies ar hokeja skolas "Rīga" 1999.gadā dzimušajiem spēlētājiem.

HASC/"Tukuma" hokejisti šosezon aizvadītajās sešās spēlēs cieta tikai zaudējumus, bet, tā kā komanda tika tikai pārveidota, tās jau aizvadītās spēles palika spēkā.

HASC jeb "Hokeja akadēmijas sporta centrs" virslīgā debitēja pagājušajā sezonā, spēles aizvadot Jūrmalā, bet pirms šīs sezonas pārcēlās uz Tukumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!