Foto: Publicitātes foto

Latvijas čempione "Mogo" otrdien svinēja uzvaru pirmajā "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē 2020.gadā.

"Mogo" viesos ar rezultātu 6:3 (2:0, 2:3, 2:0) guva virsroku pār turnīra pastarīti "Prizma"/IHS.

Pirmā perioda otrajā pusē 17 sekunžu laikā divus vārtus guva Verners Fricbergs un Juris Ziemiņš, kuri panāca 2:0 "Mogo" labā. Otrā perioda septītajā minūtē Kaspars Saulietis palielināja čempionu pārsvaru, bet trešdaļas vidū Elviss Želubovskis ar saviem simtajiem vārtiem virslīgā panāca 4:0.

Nepagāja ne pusminūte, kad Sandis Grīnbergs vienus vārtus atguva, divas minūtes vēlāk mājiniekiem izcēlās Kristaps Riekstiņš, bet divarpus minūtes pirms perioda beigām Edijs Brahmanis "Mogo" pārsvaru samazināja līdz minimumam. Trešajā periodā mājinieku atspēlēšanās neturpinājās - trešdaļas ceturtajā un piektajā minūtē pa vārtiem guva Jānis Ozoliņš un Rūdolfs Maslovskis, kuri ielika pamatus "Mogo" uzvarai.

Ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Maslovskis, bet trīsreiz precīzos metienos asistēja Gatis Gricinskis.

Ar 38 punktiem 22 spēlēs pirmo vietu ieņem "Olimp", tālāk ar 34 punktiem 24 mačos seko "Liepāja", bet "Kurbads" ir par diviem punktiem mazāk, aizvadot 22 dueļus. "Mogo" ir 29 punkti 21 mačā, 24 punkti 23 cīņās ir "Zemgale"/LLU komandai, bet pirmo sešinieku ar 16 punktiem 24 mačos noslēdz Daugavpils "Dinaburga", kurai ar 12 punktiem 23 spēlēs seko "Rīga". Pēdējo pozīciju ar deviņiem punktiem 23 mačos ieņem "Prizma"/IHS.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!