Latvijas "Optibet" hokeja līgas (OHL) čempione "Mogo" otrdien svinēja smagu uzvaru regulārā čempionāta pirmajā spēlē pēc izlašu pārtraukuma.

"Mogo" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (0:1, 0:0, 2:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Daugavpils "Dinaburga" vienību.

Viesi vadībā izvirzījās 14 minūtes pirms pirmā perioda beigām, kad vairākumu realizēja Romāns Keda. Trešās trešdaļas pirmajā pusē Elviss Želubovskis un Vladimirs Mamonovs piecu minūšu laikā pārņēma vadību, bet 94 sekundes pirms finālsvilpes Ralfs Jevdokimovs panāca 2:2.

Papildlaikā vārti netika gūti un uzvarētājs tika noskaidrots pēcspēles metienu sērijā, kurā pēc 24 "bullīšiem" uzvaru svinēja "Mogo". Rīdziniekiem uzvaru nesošo metienu realizēja Želubovskis.

Ar 24 punktiem 12 spēlēs pirmo vietu ieņem "Kurbads", tālāk ar 23 punktiem 15 mačos seko "Liepāja", bet labāko trijnieku ar 18 punktiem 11 dueļos noslēdz "Olimp".

"Mogo" 13 spēlēs iekrājuši 17 punktus, bet "Zemgale"/LLU, aizvadot par divām spēlēm vairāk, tikuši pie 14 punktiem. Tikmēr 15 spēlēs Daugavpils "Dinaburga" izcīnījusi desmit punktus, par četriem mazāk ir "Rīgai", kas nospēlējusi 13 mačus, bet "Prizma"/IHS iekrājusi trīs punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!