"Mogo"/LSPA pirmdien pavērsieniem bagātā mačā izcīnīja uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) pusfināla sērijas pirmajā spēlē.

Rīdzinieki viesos ar rezultātu 4:3 (0:1, 0:0, 3:2, 1:0) pagarinājumā pārspēja "Zemgale"/LLU vienību, sērijā līdz četrām uzvarām iegūstot vadību ar 1-0.

Uzvaras vārtus papildlaika ceturtajā minūtē guva Daniels Mūrnieks.

Pirmie šajā mačā vadību ieguva viesi, kad spēles devītajā minūtē izcēlās Ričards Grīnbergs, kurš pēc Jāņa Ziemiņa metiena bija pirmais pie atlēkušās ripas un raidīja to jelgavnieku vārtos. Trešā perioda trešajā minūtē Frenks Razgals vairākumā ar spēcīgu metienu izlīdzināja spēles rezultātu.

Trešdaļas turpinājumā, 12.minūtē Aleksandrs Visockis ar negaidītu metienu ieguva vadību jau laukuma saimniekiem, bet pusotru minūti vēlāk vēlreiz vairākumā izcēlās Razgals.

Turpmākā minūte "Zemgale"/LLU hokejistiem bija pagalam neveiksmīga, jo divas kļūdas aizvārtē maksāja ielaistais divas ripas. Vispirms vārtsarga Riharda Cimmermaņa kļūdu izmantoja Mūrnieks, kurš ar metienu tukšos vārtos panāca 2:3, bet 23 sekundes vēlāk Tomass Zeile izlīdzināja rezultātu.

Cīņa turpinājās pagarinājumā, kura ceturtajā minūtē Mūrnieks vairākumā bija nekļūdīgs no vārtu priekšas - 4:3 "Mogo"/LSPA labā.

Trešdien abas komandas Jelgavā aizvadīs otro pusfinālsērijas spēli.

Otrā pusfinālā nūjas krustos "Olimp"/'Venta 2002" un "Liepājas" komandas, kas otrdien Rīgā uzsāks savu sēriju.

Finālā iekļūs tā komanda, kura pirmā izcīnīs četras uzvaras. Finālsērijas pirmais mačs paredzēts 7.aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!