Foto: Publiciātes foto

"Mogo"/LSPA sestdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) regulārā čempionāta mačā guva desmit vārtus un izcīnīja graujošu uzvaru.

"Mogo"/LSPA viesu lomā ar rezultātu 10:1 (3:0, 4:0, 3:1) sagrāva Viļņas "Hockey Punks", trešo reizi šosezon spējot gūt panākumu ar vismaz desmit gūtiem vārtiem spēlē.

Uzvarētāju rindās ar "hat-trick" izcēlās Kārlis Ozoliņš, divus vārtus guva Elviss Želubovskis, bet pa vienai reizei pretinieku vārtsargu pārspēja Artūrs Ozoliņš, Zigmārs Reinis Zeile, Niks Zīle, Mārtiņš Šulcs, Rolands Strautiņš.

Vienīgos vārtus mājinieku labā guva Maurs Baltrukonis.

Pēc panākuma turnīra tabulas galvgalī ar 18 punktiem deviņos mačos ir "Mogo"/LSPA komanda, kurai seko Rīgas "Dinamo" ar 18 punktiem desmit cīņās, bet 15 punkti deviņās spēlēs ir "Zemgale"/LLU komandai, kamēr desmit punktus deviņos mačos guvusi Hokeja skola "Rīga".

Piektā ar četriem punktiem septiņās spēlēs ir Viļņas "Hockey Punks", sestajā pozīcijā ar tādu pašu bilanci ir Kauņas "City", ar četriem punktiem astoņās spēlēs seko Rīgas "Prizma", ar diviem punktiem astoņās spēlēs astotajā pozīcijā ierindojas "Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga", bet pēdējā ir piecos mačos zaudējusī Elektrēnu "Energija".

Šosezon līgā spēlēs deviņas komandas - sešas no Latvijas un trīs no Lietuvas.

2021./2022. gada sezonā savu pirmo Latvijas čempionu titulu izcīnīja Jelgavas "Zemgale"/LLU, sērijā ar 4-0 pieveicot līdzšinējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!