Par aizvadītās nedēļas Nacionālās Hokeja līgas (NHL) čempionāta zvaigznēm nosaukti Monreālas "Canadiens" vārtsargs Kerijs Praiss, Pitsburgas "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs un Vašingtonas "Capitals" uzbrucējs Aleksandrs Sjomins.

Kerijs Praiss atzīts par aizvadītās nedēļas zvaigzni numur viens, pateicoties trim uzvarētām spēlēm, no kurām viena tika aizvadīta "sausā" – izbraukuma mačā pret Vankūveras "Canucks" viņš atvairīja visus 34 metienus pa vārtiem. Pateicoties vārtsarga un komandas veiksmīgajai spēlei, Monreālas "Canadiens" pagājušonedēļ palielināja savu pārsvaru Ziemeļaustrumu divīzijas kopvērtējumā.

Otrā zvaigzne ir Pitsuburgas "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs, kurš aizvadītās nedēļas trijās spēlēs guva astoņus rezultativitātes punktus – trīs vārti un piecas piespēles. Viņš ar 27 punktiem (12+15) šobrīd ir otrs rezultatīvākas līgas spēlētājs.

Arī trešā zvaigzne, Vašingtonas "Capitals" uzbrucējs Aleksandrs Sjomins pagājušonedēļ guva astoņus rezultativitātes punktus, taču par vieniem vārtiem vairāk nekā Krosbijs – četri vārti un četras piespēles. Rezultatīvākā spēle krievu hokejistam bija pret Tampabejas "Lightning", kurā viņš sasniedza "hat trick" un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!