Nacionālā Hokeja līga (NHL) paziņojusi par izmaiņām "All-Star" spēles norisē, konkrēti izlašu komplektēšanas ziņā, vēsta NHL mājas lapa.

Šogad Zvaigžņu spēles izlašu sastāvs netiks dalīts pēc attiecīgo spēlētāju klubu piederības Austrumu vai Rietumu konferencei, tā vietā hokejisti ievēlēs kapteiņus, kuri savukārt izvēlēsies, kādus spēlētājus uzaicināt pie sevis komandā.

"All-Star" izlašu sastāvu joprojām noteiks līdzjutēju balsojums, kas sāksies 15. novembrī un turpināsies līdz 3. janvārim. Līdzjutēji varēs izvēlēties sešus spēlētājus – trīs uzbrucējus, divus aizsargus un vārtsargu – neatkarīgi no viņu piederības kādai no konferencēm. Pārējos 36 "All- Star" komandu spēlētājus noteiks speciālisti. Šie 42 hokejisti no sava vidus izvēlēsies divus kapteiņus, kuri katrs nokomplektēs izlasi pēc saviem ieskatiem.

""All-Star" spēles formāta maiņas mērķis ir padarīt šo maču interesantāku visiem," saka NHL viceprezidents Brendans Šenahens. "Dodot spēlētājiem lielākas iespējas komandu komplektēšanā, meistarības demonstrējumos, mēs ceram ieviest lielāku azartu un intrigu visos notikumos, kas pavada Zvaigžņu spēles nedēļu."

Izlašu komplektēšana notiks 28. janvārī, iesākot "All-Star Weekend", kas pirmoreiz risināsies Karolīnas "Hurricanes" arēnā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!