Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā savainojumos iedzīvojās abi Floridas "Panthers" vārtsargi, tāpēc klubam cīņas laikā spēlei nācās pieteikt vienu no saviem treneriem.

"Panthers" vārtos spēli pret Toronto "Maple Leafs" sāka Roberto Luongo, kurš traumas dēļ bija spiests pamest vārtus pēc pirmā perioda. Viņa vienā stājās Els Montoja, tomēr arī šis vārtsargs trešā perioda sākumā savainojās. Tiesa, viņš 10 minūtes nospēlēja ar traumu, līdz Luongo varēja atgriezties laukumā un pabeigt spēli.

Brīdī, kad "Panthers" komandai sākās problēmas ar vārtsargiem, spēlei tika pieteikts treneris Robs Talass, kurš uzvilka pilnu vārtsarga ekipējumu. Viņš pēdējo reizi NHL spēlē piedalījās 2001.gadā. Pateicoties komandas ārstiem, kuri izdarīja visu, lai Loungo varētu pabeigt spēli, trenerim nevajadzēja stāties vārtos.

Interesanti bija tas, ka vienā brīdī Luongo uz rezervistu soliņa bija redzams ielas drēbēs, runājot ar komandas ārstu un ģenerālmenedžeri, tomēr viņam vēlreiz nācās uzvilkt vārtsarga ekipējumu.       

"Panthers" hokejisti šajā mačā piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 2:3.

Atgādinām, ka sezonas sākumā arī latviešu vārtsargu treneris Artūrs Irbe tika pieteikts Bufalo "Sabres" spēlei, kad traumu guva viens no komandas vārtsargiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!