Foto: AP/Scanpix

Nākamajā sezonā Gēteborgā un Helsinkos tiks aizvadītas trīs Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēles, bet kopumā Eiropā notiks pieci mači ar NHL klubu līdzdalību.

Sezonas pirmajā mačā 6. oktobrī Zviedrijas pilsētā Gēteborgā spēkosies Edmontonas "Oilers" un Ņūdžersijas "Devils". Mačs norisināsies "Scandinavium" arēnā, kur hokeja spēles var apmeklēt nedaudz vairāk kā 12 000 skatītāju. Ikdienā šajā arēnā spēlē Gēteborgas "Frolunda" vienība.

Savukārt 1. un 2. novembrī "Hartwall" arēnā Helsinkos duelēsies Floridas "Panthers" un Vinipegas "Jets" vienības, ko pārstāv divi Somijas hokejisti – Aleksands Barkovs un Patriks Laine. "Hartwall" arēnā spēlē Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Helsinku "Jokerit" un tajā ir vieta vairāk nekā 13 000 skatītājiem.

Pirms tam Eiropā notiks arī divi pārbaudes mači : 1. oktobrī Ņūdžerijas "Devils" Šveicē tiksies ar "Bern" vienību, bet trīs dienas vēlāk "Oilers" Leona Draizaitla dzimtajā Ķelnē duelēsies ar vietējo "Haie" komandu.

Tāpat NHL plāno aizvadīt kādu spēli arī Ķīnā. Pērn septembrī Šanhajā pirmssezonas pārbaudes spēli aizvadīja Losandželosas "Kings" un Vankūveras "Canucks" komandas, novembra vidū divas NHL regulārā čempionāta spēles norisinājās Stokholmā, kur spēkojās Otavas "Senators" un Kolorādo "Avalanche" vienības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!