Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Zvaigžņu spēles balsojums bija godīgs un nav nekāda pamata uzskatīt, ka rezultāti ir nekorekti, paziņojis galvenais NHL mārketinga biroja pārstāvis Braiens Dženings.

Atgādinām, ka NHL Zvaigžņu spēles līdzjutēju balsojumā uzvarēja latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, aiz sevis atstājot piecus Čikāgas "Blackhawks" spēlētājus. Šie rezultāti izraisījuši sašutumu ļoti daudzos, sākoties runām, ka rezultāti nav korekti.

NHL pārstāvji uzsver, ka nav nekāda pamata žēlabām par rezultātiem, jo viss noticis likumīgi. "Tas viss ir pārbaudīts un viss ir noticis likumīgi. Balsojumā piedalījās liels līdzjutēju skaits no Latvijas, kas pauduši savu viedokli," medijam ESPN sacīja Dženings.

Jau ziņots, ka ārvalstu medijos bijušas runas par to, ka NHL ir jāmaina Zvaigžņu spēles balsošanas sistēma, jo šie rezultāti esot absurdi.

Šosezon NHL "All-Stars" spēle notiks 25. janvārī Kolambusā un pēc divu gadu pārtraukuma, jo 2013./2014. gada sezonā tā nenotika Soču olimpisko spēļu dēļ, bet vēl pirms gada - lokauta dēļ.

Iepriekšējo reiz Latvijas hokejists NHL "All-Stars" spēlē piedalījās 2003. gadā, kad šo godu izpelnījās aizsargs Sandis Ozoliņš. Viņš NHL Zvaigžņu spēlē piedalījies kopumā septiņas reizes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!