Foto: F64

No Latvijas hokeja izlases piektdien atskaitīti četri hokejisti, kuri vairs neturpinās darbu ar valstsvienību, piektdien informē Latvijas Hokeja federācija.

Pēc piektdienas treniņa ar Latvijas izlasi kopā vairs nav Kristaps Zīle, Kristaps Bazevičs, Krišs Lipsbergs un Martins Lavrovs.

Tikmēr izlasei pievienojies vēl viens vārtsargs – Edgars Lūsiņš, kurš aizvadītajā sezonā spēlēja Latvijas klubā "Rīga/Prizma".

Tāpat Latvijas izlase piektdien aizvadīja treniņspēli, kurā baltā komanda uzvarēja sarkano komandu - 7:6.

Baltajā komandā spēlēja Oskars Cibuļskis, Alekandrs Jerofejevs, Bazevičs, Edmunds Augstkalns, Zīle, Ričards Kondrāts, Edijs Brahmanis, Andris Džeriņš, Miks Indrašis, Roberts Jekimovs, Kirils Galoha un Toms Andersons . Sarkanajā komandā bija Kristaps Sotnieks, Kristers Freibergs, Renārs Demiters, Kārlis Čukste, Krišs Lipsbergs, Martins Lavrovs, Kaspars Saulietis, Gints Meija, Mārtiņš Cipulis, Koba Jass, Rodrigo Ābols un Nikolajs Jeļisejevs.

Latvijas hokeja izlase, gatavojoties pasaules čempionātam, Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīrā sākotnēji divreiz izbraukumā spēkosies ar Baltkrieviju, cīņām risinoties 2. un 4.aprīlī. Turpinājumā 9. un 10.aprīlī "Arēnā Rīga" tiks uzņemta Francijas izlase, bet 17. un 18.aprīlī izbraukumā aizvadītas cīņas ar Norvēģiju. Savukārt 24. un 25.aprīlī "Arēnā Rīga" gaidāmas pārbaudes spēles ar Slovākijas izlasi.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!