Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Bufalo "Sabres" galvenais treneris Teds Nolans neizslēdza iespēju, ka šobrīd traumētais latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons varētu atgriezties laukumā jau šajā sezonā.

"Šorīt viņu redzēju. Izskatījās, ka pieņēmies svarā, taču izskatījās vesels," portāls "Buffalo Hockey Beat" citē bijušo Latvijas izlases treneri Nolanu.

Tomēr tik un tā Girgensona atgriešanās iespējas jau šosezon netiek raksturotas kā pārāk cerīgas. Šobrīd no "Sabres" savainotajiem spēlētājiem vislabākās izredzes atgriezties laukumā jau šosezon ir uzbrucējam Patrikam Kaletam, kurš nav spēlējis jau mēnesi.

Jau vēstīts, ka Girgensons iepriekš, bloķējot pretinieka metienu, saņēma triecienu ar ripu pa savas labās kājas potīti, tādējādi gūstot savainojumu, kura dēļ nav spēlējis kopš 24.februāra. Lai arī sākotnēji tika minēts, ka Girgensons nespēlēs vien aptuveni divas nedēļas, vēlāk Nolans vairs nebija drošs par šādu scenāriju.

Šosezon latvietis 61 mača laikā guvis 15 vārtus un veicis 15 rezultatīvas piespēles, kas viņam ļoti stabili dod trešo vietu "Sabres" rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

"Sabres" komanda noslēgusi piecu izbraukuma spēļu sēriju un nākamajā duelī sestdien uzņems Ņujorkas "Rangers".

Bufalo komanda pēc 67 aizvadītiem mačiem ar 44 punktiem stabili ir vājākā komanda Atlantijas divīzijā, kā arī ieņem noslēdzošo 16.vietu arī Austrumu konferencē. Arī visas līgas kopvērtējumā tā pašlaik ir pēdējā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!