Foto: AFP/Scanpix
laikā, kad vairākas Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas ir atlaidušas trenerus, Ņujorkas "Islanders" otrdien pagarināja līgumu ar galveno treneri Džeku Kapuāno vēl uz vienu sezonu.

Kapuāno par "Islanders" komandas galveno treneri kļuva pagājušā gada 15.novembrī, kad tika atlaists iepriekšējais speciālists Skots Gordons.

Kapuāno "Islanders" komandu šosezon vadīja 54 spēlēs, kurās tika izcīnītas 25 uzvaras mača pamatlaikā.

"Esmu ļoti sajūsmināts palikt "Islanders" galvenā trenera amatā," Kapuāno citēts komandas paziņojumā. "Šī organizācija sakopojusi lieliskus spēlētājus. Ceru tai nākamo gadu laikā palīdzēt būt starp pretendentiem uz Stenlija kausa izcīnīšanu."

Arī komandas vadība pauda gandarījumu par līguma pagarināšanu.

"Mēs Džeka vadībā esam spēruši platu soli uz priekšu. Esmu pārliecināts, ka viņš ir īstais cilvēks, kurš palīdzēs mums iekļūt izslēgšanas spēlēs," uzskata "Islanders" ģenerālmenedžeris Gārts Snovs. "Viņam ir laba darba ētika un viņš pazīst ļoti daudzus mūsu komandas spēlētājus, kas palīdzēja viņam iejusties NHL. Kapuāno var pacelt "Islanders" jaunā līmenī."

Kā ziņots, iepriekšējās četras sezonas Kapuāno trenēja "Islanders" fārmklubu Bridžportas "Sound Tigers", kas spēlē Amerikas hokeja līgā (AHL).

"Islanders" komanda šīs sezonas NHL regulārajā čempionātā ar 73 punktiem 82 spēlēs ieņēma priekšpēdējo, 14.pozīciju Austrumu konferencē, neiekļūstot Stenlija kausa izcīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!