Foto: F64

"Optibet" Hokeja līgas (OHL) vadošās komandas "Kurbads" un "Liepāja" trešdien svinēja pārliecinošas uzvaras regulārā čempionāta spēlēs.

"Kurbads" viesos ar rezultātu 5:2 (2:2, 2:0, 1:0) pārspēja "Zemgale"/LLU vienību, sezonu turpinot bez zaudētiem punktiem.

Jau pirmajā pusminūtē viesus vadībā izvirzīja Lauris Bajaruns, bet pusotru minūti vēlāk Ruslans Begovs izlīdzināja rezultātu. Mača sestajā minūtē Aleksandrs Novikovs panāca 2:1 jelgavnieku labā, taču perioda viducī Kirils Tambijevs atjaunoja neizšķirtu uz tablo. Mača turpinājumā ar "hat-trick" izcēlās Lauris Rancevs, kurš nodrošināja "Kurbadam" uzvaru.

Tikmēr "Liepāja" savā laukumā ar 8:3 (3:0, 4:0, 1:3) sagrāva Daugavpils "Dinaburga" komandu.

Vēju pilsētas komandā ar vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Bruno Zabis, divi vārti un viena piespēle bija Markam Kaļeiņikovam, 1+2 iekrāja Māris Diļevka, bet vēl pa vārtiem guva Mārtiņš Oskars Freimanis, Romāns Ņekļudovs, Endijs Butāns un Māris Miezis. Pretiniekiem divus vārtus guva Mārtiņš Jakovļevs, bet vienreiz izcēlās Igors Mihaļovs.

Čempionāta vadībā ar 20 punktiem desmit spēlēs ir "Kurbads", tālāk ar 19 punktiem 12 dueļos seko "Liepāja", "Olimp" deviņos mačos tikuši pie 16 punktiem, bet labāko četrinieku ar 12 punktiem 11 spēlēs noslēdz "Zemgale"/LLU. Čempionvienība "Mogo" iekrājusi par punktu mazāk, ieņemot piekto vietu, "Dinaburga" aizvadījusi par divām spēlēm vairāk, izcīnot septiņus punktus, Hokeja skola "Rīga" desmit cīņās iekrājuši četrus punktus, bet pēdējā, astotajā vietā esošā "Prizma"/IHS desmit dueļos tikus pie diviem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!