Vienīgajā otrdienas "Optibet" hokeja līgas (OHL) spēlē "Prizma"/IHS izcīnīja uzvaru pret Daugavpils "Dinaburga".

"Prizma"/IHS savā laukumā ar 5:4 (0:2, 2:0, 3:2) uzvarēja "Dinaburga".

Spēles pirmais perioda noslēdzās ar 2:0 par labu viesiem. Trešajā minūtē Timotejs Filipovs atklāja spēles rezultātu, bet jau pusminūti vēlāk pārsvaru dubultoja Dmitrijs Seļutins. Otrā perioda otrajā pusē mājinieku rindās izcēlās Rihards Krastiņš un Renārs Cipruss, rezultātam kļūstot neizšķirtam 2:2.

Noslēdzošajās 20 minūtēs labāki izrādījās "prizmieši". Perioda trešajā minūtē Kristaps Riekstiņš mājiniekus pirmo reizi izvirzīja vadībā, bet Māra Jāņa Graudiņa divi vārti drīz vien deva drošāku pārsvaru - 5:2. 50.minūtē Artjoms Tretjakovs izcēlās Daugavpils komandā, bet vairākumu sešas minūtes vēlāk pēc Sergeja Pečuras piespēles realizēja Vladislavs Barkovskis. Tie gan bija pēdējie vārti spēlē, "Prizma"/IHS sīvā cīņā svinot uzvaru.

Pieredzējušais Armands Bērziņš maču noslēdza ar trim rezultatīvām piespēlēm.

Turnīra tabulas vadībā ar 21 punktu 12 mačos ir "Olimp"/"Venta 2002", kurai ar 17 punktiem seko "Liepāja". Vadošo trijnieku ar 13 punktiem 11 mačos noslēdz "Mogo"/LSPA, kurai ar desmit punktiem sešos dueļos seko "Zemgale"/LLU. Septiņi punkti 11 spēlēs ir "Prizma"/IHS, par vienu mazāk deviņos mačos iekrājusi Hokeja skola "Rīga", bet "Dinaburga" septiņos dueļos pie punktiem nav tikusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!