Foto: RIA Novosti/Scanpix

Sesto zaudējumu pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs pirmdien piedzīvoja pieredzējušā latviešu aizsarga Sanda Ozoliņa pārstāvētā komanda Mitišču "Atlant", kas savā laukumā ar 2:3 (0:0, 1:2, 1:1) piekāpās Sanktpēterburgas SKA.

Ozoliņš šoreiz laukumā pavadīja 24 minūtes un 43 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks starp visiem hokejistiem. Sev atvēlētajā laikā aizsargs neveica nevienu metienu pa vārtiem.

Aizvadītajā spēlē "Atlant" komandas labā abus vārtus guva Maksims Majorovs, bet uzvarētājiem ar precīziem metieniem izcēlās Iļja Kovaļčuks, Igors Makarovs un Vladimirs Tarasenko.

Citā pirmdienas mačā zaudējumu cieta arī latviešu vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas "Jugra" komanda, kas izbraukumā ar 3:4 (2:0, 0:3, 1:1) piekāpās Čerepovecas klubam "Severstaļ".

Masaļskis cīņas gaitā atvairīja 50 no 54 pretinieku metieniem.

Pēc pirmās trešdaļas viesi atradās vadībā ar 2:0, bet otrajā trešdaļā "Severstaļ" guva trīs bezatbildes vārtus un pārņēma vadību ar 3:2. Pašā trešās trešdaļas ievadā 3:3 panāca Antons Buts, bet uzvaras vārtus mājinieki guva piecas ar pusi minūtes pirms spēles pamatlaika beigām, kad precīzs bija Vadims Berdnikovs.

Citviet ar "sauso" zaudējumu nācās samierināties savainotā latviešu uzbrucēja Miķeļa Rēdliha pārstāvētajai Jaroslavļas "Lokomotiv" komandai, kas savā laukumā ar 0:3 (0:2, 0:0, 0:1) piekāpās Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai līgas čempionvienībai Maskavas "Dinamo".

Uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Jurijs Babenko, Aleksandrs Ovečkins un zviedrs Rihards Ginge, bet viesu komandas vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko atvairīja visus 32 pretinieku metienus.

Kā ziņots, Rēdlihs oktobra sākumā treniņa laikā guva ceļgala locītavas traumu un nevarēs spēlēt aptuveni divus mēnešus.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Maskavas "Dinamo" šobrīd ar 42 punktiem 19 spēlēs ieņem pirmo vietu, identiskā pozīcijā atrodoties arī visas līgas kopējā ieskaitē. Tikmēr "Lokomotiv" ar 34 punktiem 18 mačos ir konferences otrajā vietā, bet "Atlant" ar 24 punktiem 20 cīņās atrodas devītajā pozīcijā.

Savukārt Austrumu konferencē "Jugra" komanda ar 23 punktiem 19 spēlēs ieņem desmito vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!