Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Desmito uzvaru pēc kārtas Latvijas hokeja čempionāta virslīgā sestdien guva KH „Ozolnieki-MONARCH”, kas ar 7:1 (1:1, 3:0, 3:0) pārspēja HK „Ogre”.

Spēles pirmā trešdaļas gan beidzās ar neizšķirtu 1:1, taču vairāk kārtu ogrēniešiem šai mačā gūt neizdevās, un „Ozolnieki-MONARCH” svinēja kārtējo pārliecinošo uzvaru čempionātā.

Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā vārtus guva Aleksejs Širokovs un Jānis Ozoliņš, vienus – Aleksandrs Šiškovičs, Vitālijs Gurevičs un Mārtiņš Gipters. Vienīgos vārtus HK „Ogre” guva Ivans Frančuks.

Līdz ar to HK „Ozolnieki-MONARCH” ir uzvarējuši visās līdzšinējās Latvijas čempionāta spēlēs, turklāt – pamatlaikā, ieguvuši maksimālo iespējamo punktu skaitu un ir kopvērtējuma līderi. HK „Ogre” spējusi uzvarēt tikai vienā no 10 spēlēm un kopvērtējumā atrodas pēdējā, devītajā vietā.

Vēl vienā sestdienas spēlē "SMScredit.lv" ar 5:3 (0:0, 2:3, 3:0) pārspēja "Liepājas Metalurgs II", izvirzoties otrajā vietā čempionāta kopvērtējumā.

Vārtus "SMScredit.lv" labā guva Modris Oļļa, Gatis Gajevskis, Ņikita Krilovs, Romāns Glazkovs un Vladislavs Vodolažskis.

"Liepājas Metalurhga II" labā divus vārtus guva Valters Freijs un vienus - Kārlis Ozoliņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!