Foto: sportacentrs.com
Uzvaras arī otrajās Latvijas hokeja čempionāta ceturtdaļfināla spēlēs trešdien izcīnīja "Ozolnieki"/"Monarch" un "Liepājas metalurgs 2" komandas.

"Ozolnieki"/"Monarch" ar rezultātu 4:0 (1:0, 2:0, 1:0) izbraukumā uzvarēja "Rīga"/"Prizma" komandu.

Šajā mačā pa vieniem vārtiem guva Viktors Bļinovs, Viktors Lobačevs, Ēriks Bisenieks un Valentīns Feoktistovs.

Kā ziņots, sērijas pirmajā mačā otrdien "Ozolnieki"/"Monarch" hokejisti bija pārāki ar rezultātu 9:3. Līdz ar to sērijā Ozolnieku klubs uzvarēja ar 2-0.

Pusfinālā "Ozolnieki"/"Monarch" sacentīsies ar "Juniors" vienību.

Savukārt "Liepājas metalurgs 2" ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) arī izbraukumā pieveica "Zemgale"/JLSS komandu. Šajā cīņā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Edgars Brancis, bet reizi precīzs bija Sergejs Voroņins.

Šo vienību pirmajā mačā liepājnieki savā laukumā uzvarēja ar 7:2. Līdz ar to arī pašreizējā Latvijas čempionvienība sērijā bija pārāka ar 2-0.

"Liepājas metalurgs 2" pusfinālā tiksies ar regulārā čempionāta spēcīgāko vienību "SMScredit.lv".

Šosezon Latvijas čempionātā piedalās astoņas komandas. No Latvijas virslīgas čempionāta dalībnieku vidus salīdzinājumā ar aizvadīto sezonu pazudusi "Rīga"/LSPA vienība un Lietuvas klubs Elektrēnu "Enerģija", līdz ar to pirmo reizi daudzu gadu laikā turnīrs zaudējis atklātā čempionāta statusu.

Savukārt čempionātā dalību atsaukušās Daugavpils "Latgale" vietā startēja "Rīga"/"Prizma 2'', kas tika apstiprināta jau pēc sezonas sākuma.

Pagājušajā sezonā finālsērijā otro reizi pēc kārtas uzvarēja "Liepājas metalurga 2" komanda, kas ar rezultātu 4-1 pārspēja "Ozolnieki"/"Monarch" hokejistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!