Foto: LETA
Jaunā Latvijas hokeja trenera Teda Nolana palīga amatā Latvijas Hokeja federācija (LHF) plāno piesaistīt kādu no Rīgas "Dinamo" treneriem, portālam "diena.lv" atzinis LHF prezidents Kirovs Lipmans.

"Mums ir iecere Nolanam par palīgu piesaistīt kādu no Rīgas "Dinamo" treneriem." Uz pieņēmumu, ka tādā gadījumā ir divi varianti – Artis Ābols vai Viktors Ignatjevs, Lipmans atbildēja apstiprinoši.

Nolans pirmo reizi Rīgā ieradīsies 18.augustā. Treneris noskatīsies Latvijas U-20 izlases spēles Sergeja Žoltoka kausa izcīņā un Rīgas Dinamo spēles Dzelzceļa kausa izcīņā. Sezonas laikā Nolans ieradīsies Latvijā pirms pasaules U-20 čempionāta, uz Latvijas valstsvienības pārbaudes turnīru februārī Norvēģijā un pēc tam martā uz izlases sagatavošanās periodu pasaules čempionātam.

Nākamnedēļ Lipmanam plānota tikšanās ar Sandi Ozoliņu. "Runāsim, un tad jau redzēs," Kirovs izvairījās no konkrētas atbildes, vai Ozoliņam varētu piedāvāt atgriezties ģenerālmenedžera amatā.

Jau ziņojām, ka trešdien LHF paraktsīja ar Tedu Nolanu līgumu uz vienu gadu ar iespējo to pagarināt vēl uz diviem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!