Foto: EPA/LETA
Nacionālās Hokeja līgas (NHL) Spēlētāju asociācija par "All-Star" spēles komandu kapteiņiem izvēlējusi Karolīnas "Hurricanes" uzbrucēju Ēriku Stālu un Detroitas "Red Wings" aizsargu Niklasu Lidstrēmu, vēsta NHL mājas lapa.

Abi kapteiņi 28. janvārī draftā izvēlēsies katrs 20 spēlētājus, kuri veidos zvaigžņu komandu, kas 30. janvārī dosies laukumā ikgadējā NHL "All-Star" spēlē.

Jau ziņojām, ka šogad NHL "All-Star" komandas tiks veidotas pēc citāda principa - NHL Spēlētāju asociācija izvirza divus kapteiņus, kuri savukārt no līdzjutēju balsojuma populārākajiem spēlētājiem nokomplektē savas komandas. Izlases vairs nedalīsies pēc konferencēm, bet pēc kapteiņiem – šogad līdz ar to Zvaigžņu spēlē tiksies Stāla komanda un Lidstrēma komanda.

Niklass Lidstrēms aizvada savu 19. sezonu NHL, turklāt visu laiku viņš ir pārstāvējis tikai Detroitas klubu. Seškārtējais Norisa balvas ieguvējs pirms 2006./2007. gada sezonas tika nosaukts par "Red Wings" kapteini un ir šai postenī joprojām. "All-Star" spēlē Lidstrēms piedalīsies 12. reizi.

2006. gada Stenlija kausa ieguvējs Ēriks Stāls par Karolīnas "Hurricanes" kapteini tika izvirzīts pagājušā gada janvārī. 2008. gadā viņš kļuva par "All-Star" mača vērtīgāko spēlētāju.

Līdzjutēji "All-Star" balsojumā izvēlējās tādas zvaigznes kā Sidniju Krosbiju, Žeromu Iginlu, Riku Nešu, Jevgeņiju Malkinu, Aleksandru Ovečkinu, Anži Kopitaru, brāļus Danielu un Henriku Sedinus, Dastinu Baifiglīnu, Denu Boilu, Marku-Andrē Flerī un citus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!