Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Bufalo "Sabres" un Kolumbusas "Blue Jackets" šonedēļ paredzētās savstarpējās spēles pārceltas uz nenoteiktu laiku, jo pēdējās dienās pieaudzis ar Covid-19 saslimušo spēlētāju skaits, vēsta NHL.

Lēmums par uzbrucēja Zemgus Girgensona ("Sabres") un vārtsarga Elvja Merzļikina ("Blue Jackets") spēļu pārcelšanu pieņemts pēc NHL, NHL Spēlētāju asociācijas un mediķu diskusijām. Abām vienībām vajadzēja tikties otrdien un ceturtdien agri no rīta pēc Latvijas laika.

Aizvadītajās dienās Kolumbusas klubā esot fiksēti vairāki pozitīvi Covid-19 testi. NHL uzsver, ka "Blue Jackets" esot ievērojusi un turpinās ievērot visas vadlīnijas, kuru mērķis ir pasargāt savu spēlētāju, personāla un visas kopienas drošību.

Lēmums par to, kad katras komandas treniņu zāles atkal tiks atvērtas, tiks pieņemts tuvākajās dienās. NHL šobrīd pārskata regulārā čempionāta spēļu kalendāru, jo vairāku komandu spēles pēdējā laikā ir pārceltas.

NHL jau piektdien paziņoja, ka "Sabres" spēle pret Kolorado "Avalanche" esot pārcelta, jo "Avalanche" pārstāvjiem jāievēro NHL izstrādātais Covid-19 protokols.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!