Foto: F64

Divus ar pusi mēnešus pirms pasaules čempionāta sākuma tirdzniecībā pieejamas vēl vairāk nekā 30 000 biļešu uz Latvijas hokeja izlases spēlēm "Arēnā Rīga", liecina "Delfi" apkopotā informācija.

Latvijas Hokeja federācija (LHF) pirmdien paziņoja, ka sāk tirgot sēdvietas uz spēlēm līdz "šim neizziņotos sektoros un cenu kategorijās". Masu medijiem izsūtītajā paziņojumā LHF norāda, ka "šī brīža pasaules čempionāta sagatavošanas posmā tehniskie un organizatoriskie risinājumi ļauj piedāvāt tirdzniecībai papildus sēdvietas". Savukārt no otrdienas, 21. februāra, biļetes var iegādāties LHF partnera "Domina Shopping" telpās, kur būs vienīgā biļešu tirdzniecības kase klātienē. Pārējās biļetes iespējams iegādāties tikai tiešsaistē internetā.

Tomēr kopējie tempi, salīdzinot ar otru rīkotāju Tamperi, Rīgā ir krietni mazāki. Tamperes arēnā ir 13 455 skatītāju vietas, bet "Arēnā Rīga" uz hokeja spēlēm spēj pulcināt 10 300 skatītājus. Ja Latvijas puse jau sen atteikusies no iespējas iegādāties dienas spēļu paketes un piedāvā tikai atsevišķu spēļu biļetes, tad Somijā joprojām var iegādāties gan dienas spēļu paketes, gan atsevišķas biļetes. Pasaules čempionātu rīkotāji ierasti kā pirmās tirgo dienas paketes, lai arēnā piepildītu pēc iespējas vairāk vietu uz visām dienas spēlēm (ne tikai mājinieku), un tikai vēlāk apgrozībā laiž atsevišķo spēļu biļetes.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!