Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē Pitsburgas "Penguins" rezultatīvā cīņā ar rezultātu 8:7 (0:2, 6:3, 1:2, 1:0) pagarinājumā pārspēja Vašingtonas "Capitals".

Tādējādi pārtrūka "Capitals" hokejistu deviņu uzvarēto spēļu sērija.

"Penguins" komandas labā ar trim vārtiem izcēlās Jevgeņijs Malkins, bet divus vārtus guva Konors Šīrijs. Savukārt pa vieniem vārtiem guva Sidnijs Krosbijs, Braiens Rasts un Niks Bonino. Savukārt "Capitals" komandas sastāvā divas reizes pretinieku vārtsargu pārspēja Larss Ellers, bet reizi precīzi meta Andrē Burakovskis, Niklass Bekstrēms, Džastins Viljams, Timotijs Līfs O'Šī un Brets Konolijs.

Šajā mačā "Capitals" hokejisti līdz 22. minūtei bija izvirzījušies vadībā ar 3:0, bet tad piecus vārtus pēc kārtas guva "Penguins" spēlētāji. Otrās trešdaļas turpinājumā Vašingtonas komanda rezultātu izlīdzināja (5:5), bet Malkins vēlreiz atguva vadību savai komandai.

Krosbijs uz brīdi panāca rezultātu 7:5 Pitsburgas komandas labā, tomēr "Capitals" atkal spēja rezultātu izlīdzināt un ievest cīņu pagarinājumā, kurā bija jānospēlē vien 34 sekundes, jo ar precīzu metienu izcēlās Šīrijs.

"Šī bija traka spēlē. Mēs to iesākām lēnīgi. Ielaisti septiņi vārti ir par daudz, mums labāk jāstrādā aizsardzības zonā un jāizvairās no noraidījumiem. Šī bija jautra spēle uzbrucējiem, bet ne vārtsargiem," pēc uzvaras teica Jevgeņijs Malkins.

"Capitals" joprojām ir Austrumu konferences līdervienība ar 64 punktiem 44 spēlēs, bet "Penguins" ar 59 punktiem 43 spēlēs ir ceturtajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!