Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas "Penguins" hokejists Kriss Letangs treniņa laikā piedzīvojis insultu, vēsta klubs.

Letangs pirmdienas treniņa laikā ziņojis par simptomiem, tāpēc viņš tika nogādāts slimnīcā uz pārbaudēm. "Penguins" ģenerālmenedžeris Rons Hekstāls neslēpa, ka saņemt šādus testu rezultātus bijis liels šoks, taču viņš pauda prieku, ka šobrīd Letangam klājas labi.

Letangs nejūt insulta sekas, taču viņš nākamās nedēļas laikā izies virkni pārbaužu. Kamēr nebūs pabeigtas visas pārbaudes, klubs neziņos par jaunumiem. Šobrīd netiek uzskatīts, ka šis insults varētu ietekmēt viņa karjeru.

"Man paveicies, ka es pazīstu savu ķermeni tik labi, ka ātri sapratu, ka kaut kas nav kārtībā. Lai arī publiski runāt par šo jautājumu nav viegli, es ceru, ka ar šo izdosies vērst uzmanību šai problēmai. Man svarīgi, ka komandas biedri, ģimene un fani zina, ka ar mani viss kārtībā. Esmu optimistiski noskaņots, ka drīz būšu uz ledus," teica Letangs.

35 gadus vecais Letangs šajā sezonā 21 spēlē guvis vienus vārtus un izdarījis 11 rezultatīvas piespēles. Savā karjerā Letangs aizvadījis 962 spēles, kurās uzbrucējs guvis 145 vārtus un izdarījis 517 vārtus.

Jau 2014. gadā Letangs pārcieta insultu, un viņam bija vajadzīgas sešas nedēļas, lai atgrieztos laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!