Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Zvaigžņu spēlē Vašingtonas „Capitals” uzbrucēju Aleksandru Ovečkinu aizvietos Pitsburgas „Penguins” spēlētājs Džeimss Nīls, vēsta līgas oficiālā mājaslapa internetā.

Atgādinām, ka NHL pirmdien uz trīs spēlēm diskvalificēja Ovečkinu par rupju spēka paņēmienu. Mačā, kurā "Capitals ar 3:4 piekāpās Pitsburgas "Penguins", Ovečkins lēcienā izdarīja asu spēka paņēmienu pret Zbineku Mihaleku. Pēc soda saņemšanas krievu hokejists atteicās piedalīties NHL Zvaigžņu spēlē.

„Diskvalifikācijas dēļ Aleksandrs nejūtas nopelnījis piedalīties Zvaigžņu spēlē,” teica „Capitals” ģenerālmenedžeris Džordžs Makfī, piebilstot, ka klubs pilnībā atbalsta Ovečkina lēmumu.

Tikmēr Nīls šajā sezonā 49 spēlēs guvis 27 vārtus, kas ir otrais labākais rādītājs visā līgā. Ar 27 vārtiem viņš ir atkārtojis savu rezultativitātes rekordu, kuru sasniedza 2009./10.gada sezonā, taču toreiz, lai gūtu 27 vārtus viņam vajadzēja 78 spēles. Tāpat viņš ir izdarījis 20 rezultatīvas piespēles, un ar 47 rezultativitātes punktiem ieņem 13.vietu līgā.

NHL Zvaigžņu spēle norisināsies 29.janvārī Otavā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!