Foto: AP/Scanpix

Pitsburgas "Penguins" izcīnīja uzvaru Nacionālās Hokeja līgas (NHL) Austrumu konferences fināla otrajā spēlē, un tam viņiem pietika ar vieniem gūtiem vārtiem.

Komandām sīvi spēkojoties, rezultāts 0:0 bija spēkā līdz pat 54. minūtei, kad savu vienīgo metienu pa vārtiem šai spēlē izpildīja Pitsburgas "Penguins" uzbrucējs Fils Ksels. Ripa ielidoja Kreiga Andersona sargātajos vārtos, izvirzot vadībā "pingvīnus" - 1:0.

"Mums bija daudz izdevību," pēc mača atzina vienīgo un uzvaras vārtu autors. "Neapšaubāmi, tā bija ļoti emocionāla spēle. Gāja kā pa viļņiem, bet mēs atradām veidu, kā panākt savu."

"Penguins" vārtsargs Marks-Andrē Flerī atvairīja visus 23 metienus pa saviem vārtiem un izcīnīja otro "sauso" uzvaru pēdējās trijās spēlēs.

Pitsburgas klubam izdevās šo nelielo pārsvaru noturēt līdz pat pamatlaika beigām, svinēt uzvaru un izlīdzināt rezultātu sērijā 1–1.

Kā ziņojām, Austrumu konferences finālsērijas pirmajā spēlē uzvarēja Otavas "Senators".

NHL Rietumu konferences finālā tiekas Anaheimas "Ducks" un Nešvilas "Predators", un arī šajā sērijā pēc divām spēlēm rezultāts ir neizšķirts 1-1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!