Foto: Publicitātes foto
"Prizma"/IHS komanda otrdien izcīnīja uzvaru Latvijas "Optibet" hokeja līgas (OHL) turnīra lejasdaļas komandu duelī, mājinieku statusā ar rezultātu 7:3 (0:1, 4:0, 3:2) pārspējot hokeja skolu "Rīga".

Pateicoties Gustava Ozoliņa gūtajiem vārtiem, pirmo periodu ar 1:0 uzvarēja "Rīga", bet spēles otrajā trešdaļā "Prizma" guva četrus bezatbildes vārtus. Vispirms divreiz izcēlās Kristaps Riekstiņš, bet pēc tam precīzi meta arī Sandis Grīnbergs un Armands Bērziņš.

Trešā perioda pirmajā pusē Niks Sandis Voiceščuks un Juris Bērziņš panāca jau 6:1 mājinieku labā. Uz to ar diviem vārtiem atbildēja Raimonds Mikus Vītoliņš un Kārlis Krustiņš, bet deviņas sekundes pirms pamatlaika beigām punktu "Prizmas" uzvarai pielika Grīnbergs.

Uzvarētājiem par labāko tika atzīts Riekstiņš, kurš bez diviem gūtiem vārtiem arī divreiz rezultatīvi asistēja.

Ar 29 punktiem 19 mačos pirmo vietu ieņem "Liepāja", tālāk ar 26 punktiem, aizvadot par četrām spēlēm mazāk, seko "Kurbads", bet labāko trijnieku ar 22 punktiem 14 dueļos noslēdz "Olimp".

"Mogo" 14 spēlēs iekrājuši 19 punktus, bet "Zemgale"/LLU, aizvadot par trim spēlēm vairāk, tikuši pie 18 punktiem. Tikpat spēlēs desmit punktus nopelnījusi Daugavpils "Dinaburga", Hokeja skola "Rīga" ar astoņiem punktiem 18 spēlēs ir septītā, bet "Prizma"/IHS iekrājusi septiņus punktus 17 dueļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!