Foto: LETA

Pieredzējušais hokeja aizsargs Georgijs Pujacs parakstījis pārbaudes laika līgumu ar Vācijas otrās līgas DEL2 klubu Drēzdenes "Eislowen".

37 gadus vecajam Pujacam pārbaudes laika līgums ir līdz 4. novembrim. Šajā laikā kluba vadība lems, vai Latvijas hokejistu paturēt klubā arī pēc tam.

"Šajā līgā ir labas kvalitātes un profesionāli klubi. Līguma parakstīšana notika ļoti ātri, taču šobrīd viss ir kārtībā un esmu gatavs doties laukumā pirmajā mačā," kluba mājaslapā citēts Pujacs.

Šo sezonu Pujacs sāka "Optibet" Hokeja līgas (OHL) vienībā Rīgas "Prizma", kur viņš sešās spēlēs guva divus vārtus un atdeva tikpat rezultatīvas piespēles.

Pagājušajās divās sezonās Pujacs spēlēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandā Rīgas "Dinamo", pēdējā sezonā 34 spēlēs gūstot divus vārtus un divas rezultatīvas piespēles. Savukārt iepriekš viņš bija slovāku kluba Banskas Bistricas "05 iClinic" īpašumā, kur nospēlēja nepilnu sezonu, jo daļu no tās viņš pavadīja citā KHL klubā Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Pujacs arī 2013./2014. gada sezonā spēlēja "Dinamo" sastāvā, turklāt 2014. gada vasarā kļuva par komandas kapteini pēc tam, kad karjeru bija noslēdzis Sandis Ozoliņš.

Karjeras laikā Pujacs KHL spēlējis arī Toljati "Lada", Novosibirskas "Sibirj" un Omskas "Avangard" komandās. Viņš divas sezonas ir aizvadījis arī Ziemeļamerikas zemāko līgu vienībās, kā arī pārstāvējis Zviedrijas un Baltkrievijas klubus, kā arī spēlējis vairākās Latvijas komandās.

Latvijas izlases rindās Pujacs ir nospēlējis 184 spēles, kuru laikā piedalījies deviņos pasaules čempionātos un trīs olimpiskajās spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!