Foto: F64

Latvijas hokeja vārtsargs Ivars Punnenovs piektdien atvairīja 37 no 42 pretinieku metieniem Langnavas "Tigers" komandas zaudējumā savā laukumā Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē, bet bez rezultativitātes punktiem "Lausanne" zaudējumā palika Ronalds Ķēniņš.

"Tigers" mājās ar 0:5 (0:0, 0:3, 0:2) piekāpās "Davos" komandai.

Punnenovs šajā mačā atvairīja 37 no 42 pretinieku mestajām ripām, atvairot 85,71% metienu.

"Tigers" uzbrucējs Toms Andersons desmit minūtēs un 53 sekundēs divreiz meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un maču beidza ar +/- rādītāju -2, bet Rihards Melnalksnis uz ledus pavadītajās deviņās minūtēs un 35 sekundēs divreiz meta pa vārtiem, uzvarēja piecos no 14 iemetieniem jeb 35,71% iemetienu un maču beidza ar +/- rādītāju -1.

Citā mačā tukšā palika Ronalds Ķēniņš, viņa pārstāvētajai "Lausanne" mājās ar 2:4 (1:1, 0:2, 1:1) zaudējot Cīrihes "Lions".

16 minūtēs un vienā sekundē laukumā, divas minūtes un 40 sekundes spēlēdams vairākumā, Ķēniņš trīsreiz meta pa mājinieku vārtiem, uzvarēja vienā no trim iemetieniem un maču noslēdza ar +/- rādītāju mīnus viens.

No latviešu pārstāvētajām komandām čempionātā visaugstāk atrodama Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne", kas ar 33 punktiem 17 spēlēs ir ceturtajā vietā. 27 punkti 15 mačos ir piektajā vietā esošajai Denisa Smirnova un Sanda Smona pārstāvētājai Ženēvas "Servette", kamēr "Tigers" ar 14 punktiem 16 dueļos ieņem pēdējo 12.vietu.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!