Foto: F64

Vārtsargs Ivars Punnenovs piektdien Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē Langnavas "Tigers" vienības sastāvā atvairīja 40 metienus, tomēr ar to nebija gana, lai komanda izcīnītu uzvaru.

"Tigers" mājās ar 1:3 (0:1, 1:0, 0:2) piekāpās "Biel-Bienne", ar kuru spēlēts divas dienas iepriekš.

Punnenovs "tīģeru" vārtos atvairīja 40 no 43 metieniem, tverot 93,02% raidījumu. Vārtsargs pirmo reizi kapitulēja jau pirmā perioda 11.sekundē, bet otros vārtus ielaida tikai 45.minūtē. Četras minūtes līdz mača beigām Punnenovu pārspēja trešo reizi, bet pēc tam komanda ar sešiem laukuma spēlētājiem centās atspēlēties.

Uzbrucējs Rihards Melnalksnis laukumā pavadīja septiņas minūtes un 48 sekundes, no kurām minūte un astoņas sekundes nospēlētas vairākumā, bet par vienu sekundi mazāk spēlēts arī mazākumā. Tāpat viņš uzvarēja vienu no četriem iemetieniem, reizi meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Toms Andersons nospēlēja sešas minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā nopelnīja divas soda minūtes un spēli noslēdza ar negatīvu lietderību -1.

Citā spēlē Ženēvas "Servette" mājās ar 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 1:0) papildlaikā uzvarēja Cīrihes "Lions".

Aizsargs Sandis Smons laukumā pavadīja septiņas minūtes un 16 sekundes, spēli noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Uzbrucējs Deniss Smirnovs nespēlēja traumas dēļ.

Jau ziņots, ka Ronalda Ķēniņa pārstāvētajai "Lausanne" saslimšanas ar Covid-19 dēļ noteikta karantīna.

No latviešu pārstāvētajiem klubiem visaugstāk atrodas "Servette", kas 23 spēlēs ar 41 punktu atrodas piektajā vietā. "Tigers" 26 mačos iekrājusi 22 punktus un ieņem 11.vietu.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!