Latvijas hokeja izlases vārtsargs Ivars Punnenovs pirmdien Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē pret čempionāta līdervienību "Zug" kapitulēja piecas reizes, nespējot glābt Langnau "Tigers" no zaudējuma.

"Tigers" viesos ar rezultātu 1:5 (0:2, 1:2, 0:1) piekāpās "Zug", kas pirms piecām dienām jau uzvarēja latviešu pārstāvēto klubu, bet pirmdien pretinieku zaudējumu sēriju pagarināja līdz sešiem mačiem.

Punnenovs vārtos aizvadīja visu spēli un atvairīja 33 no 38 metieniem, tiekot galā ar 86,8% raidījumu. Iepriekšējo maču Punnenovs traumas dēļ izlaida.

Uzbrucējs Rihards Melnalksnis laukumā pavadīja 12 minūtes un 11 sekundes, no kurām pusotru minūti nospēlēja mazākumā. Hokejists reizi meta pa vārtiem, vienreiz bloķēja metienu, uzvarēja trijos no 12 iemetieniem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Savukārt Toms Andersons nospēlēja desmit minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā divreiz bloķēja pretinieka mesto ripu, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderību -1.

Dario Simions "Zug" uzvaru kaldināja ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajiem klubiem NLA čempionātā visaugstāk atrodas Ronalda Ķēniņa "Lausanne", kas 19 spēlēs iekrājusi 36 punktus un ieņem ceturto vietu. Pozīciju zemāk ar 27 punktiem 16 mačos atrodas Denisa Smirnova pārstāvētā Ženēvas "Servette", kamēr "Tigers" ar 14 punktiem 20 spēlēs atrodama pēdējā, 12. vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!