Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA

Šveices augstākās līgas (NL) kluba "Lausanne" hokejisti, kuru rindās ir arī Latvijas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Ronalds Ķēniņš un šobrīd turnīra tabulā ieņem vien 12.vietu, turpina strādāt, lai uzlabotu savu sniegumu laukumā, norādīja Punnenovs.

Punnenovs šajā vasarā ar Lozannas komandu noslēdza piecu gadu līgumu, kas būs spēkā līdz 2026./2027.gada sezonas beigām.

"Esmu priecīgs, ka varēju pievienoties klubam," sarunā ar "Lausanne" preses dienestu teica hokejists. "Katru dienu smagi strādāju, lai varētu uz ledus parādīt labāko sniegumu."

Šobrīd Lozannas komanda turnīra tabulā ar izcīnītiem 26 punktiem 23 aizvadītos mačos ierindojas 12.pozīcijā 14 komandu konkurencē.

"Protams, nevaram būt apmierināti ar pašreizējo pozīciju, visi strādājam pie tā, lai progresētu un uzvarētu. Daudz runājam savā starpā, jo īpaši ar aizsargiem, lai uzlabot atsevišķas spēles nianses un neatkārtotu iepriekšējās kļūdas," atklāja Latvijas vārtsargs.

Punnenovs arī norādīja, ka otrs komandas vārtsargs pieredzējušais francūzis Kristobals Iē vienmēr var palīdzēt ar padomu. Savulaik Iē spēlēja Nacionālajā hokeja līgā (NHL), pārstāvot vairākas komandas.

"Viņš palīdz man un dalās ar savi pieredzi katru dienu. Viņš ir spēlējis augstākajā līmenī labākajā līgā pasaulē un ir patiesa leģenda. Man ir paveicies, ka varu ar viņu kopā strādāt," izcēla Latvijas vārtsargs.

Punnenovs šosezon Lozannas vienības rindās aizvadījis 18 mačus, kuros vidēji atvairījis 92,2% pretinieku ripu, ielaižot caurmērā 2,52 ripas katrā spēlē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!