Latvijas hokeja izlases vārtsarga Ivara Punnenova, kā arī uzbrucēju Riharda Melnalkšņa un Toma Andersona pārstāvētā Langnau "Tigers" komanda otrdien cieta zaudējumu Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) spēlē.

"Tigers" izbraukumā ar rezultātu 0:4 (0:3, 0:1, 0:0) atzina "Biel-Bienne" pārākumu.

Ivars Punnenovs šajā mačā atvairīja 31 no 35 pretinieku mestajām ripām. Viņš šosezon 20 spēlēs vidēji ielaidis 3,16 vārtus un atvairījis 91,76% metienu.

Tikmēr Toms Andersons astoņu minūšu un 13 sekunžu laikā tika pie divām soda minūtēm, bet Rihards Melnalksnis spēlēja 27 sekundes vairāk par tautieti, trīsreiz meta pa vārtiem un uzvarēja trīs no pieciem iemetieniem. Abi latviešu laukuma spēlētāji dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tāpat "sauso" zaudējumu cieta arī uzbrucēja Denisa Smirnova pārstāvētā Ženēvas "Servette", kas viesos ar rezultātu 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) piekāpās "Ambri-Piotta" komandai.

Deniss Smirnovs uz ledus pavadītajās piecās minūtēs un 34 sekundēs vienreiz meta pa vārtiem, uzvarēja vienā no trīs iemetieniem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētajai "Lausanne" saslimšanas ar Covid-19 dēļ noteikta karantīna.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajiem klubiem NLA čempionātā visaugstāk atrodas "Lausanne", kas 21 spēlē iekrājusi 42 punktus un ieņem ceturto vietu. Aiz tās ar 39 punktiem 22 mačos ir Ženēvas "Servette", kamēr Langnau "Tigers" ar 22 punktiem 24 spēlēs ir priekšpēdējā 11. vietā.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940. gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!