Foto: Itar-Tass/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pērnās sezonas Gagarina kausa ieguvēju Ufas "Salavat Julajev" viens no līderiem Aleksandrs Radulovs, visticamāk, jau šajā sezonā spēlēs Nacionālajā hokeja līgā (NHL), vēsta Krievijas masu mediji.

2008.gadā Radulovs atstāja NHL klubu Našvilas "Predators", nenospēlējot komandā paredzēto sezonu līdz galam, un pievienojās Ufas klubam, kas izraisīja saspīlējumu starp NHL un KHL. Vēlāk līgas vienojās, ka ievēros abu pušu hokejistu noslēgtos līgumus, un kopš tās reizes lieli skandāli nav bijuši.

Pagājušajā nedēļā "Salavat Julajev" izstājās no Gagarina kausa izcīņas, līdz ar to Radulovam sezona Krievijā bija beigusies. Tagad Ufas un Našvilas komandas vienojušās par hokejista pārcelšanos uz Ziemeļameriku un sezonas pabeigšanu "Predators" rindās.

Ziemeļamerikas masu mediji ziņo, ka Radulova pārejai piekrišanu devusi arī NHL Spēlētāju asociācijas atļauju, līdz ar to "Predators" nenāksies izlikt hokejistu brīvajā tirgū pirms pievienošanās, kā to prasa NHL noteikumi. Ja Radulovs nospēlēs "Predators" sezonu līdz galam, hokejists būs izpildījis savas līguma saistības un viņš pēc līguma beigām kļūs par ierobežoti brīvo aģentu un varēs pāriet uz jebkuru komandu, kas piedāvās izdevīgāku līgumu par "Predators".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!