Foto: AFP/Scanpix/LETA

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) oktobra labākajiem spēlētājiem atzīti Konors Makdeivids, Dāvids Pastrņāks un Artēmijs Panarins, vēsta sacensību organizētāji.

Par mēneša pirmo "zvaigzni" atzīts Edmontonas "Oilers" kapteinis Makdeivids, kurš oktobrī deviņās spēlēs sakrāja 18 (9+9) punktus, palīdzot komandai izcīnīt sešas uzvaras. Makdeivids pie punktiem tika septiņos mačos un kļuva par sesto visātrāk 700 punktus NHL sasniegušo spēlētāju - viņš to paveica 488 spēlēs.

Par oktobra otro "zvaigzni" atzīts Bostonas "Bruins" uzbrucējs Pastrņāks, kurš ar 17 punktiem (7+10) deviņos mačos sezonas pirmo mēnesi noslēdza kā otrs rezultatīvākais spēlētājs, palīdzot savai vienībai aizvadīt labāko sezonas startu 98 gadus ilgajā vēsturē - tika izcīnītas astoņas uzvaras.

Savukārt par novembra trešo "zvaigzni" atzīts Artēmijs Panarins no Ņujorkas "Rangers", kurš desmit spēlēs izcēlās ar 16 (5+11) punktiem. Krievu uzbrucējs kļuva par pirmo "Rangers" spēlētāju kopš čeha Jaromīra Jāgra 2006.gadā, kas sezonas pirmajās desmit spēlēs ticis vismaz pie 16 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!