Foto: Publicitātes foto

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" svētdien, 5. janvārī, Krievijas pilsētā Usurijskā, kas atrodas netālu no Ķīnas un Ziemeļkorejas robežām, piedzīvoja zaudējumu savā šī gada otrajā spēlē.

"Riga" viesos ar 3:4 (0:0, 0:3, 3:1) zaudēja Usurijskas "Taifun", piedzīvojot trešo neveiksmi pēc kārtas.

Latvijas komanda neveiksmīgi aizvadīja otrā perioda pirmo pusi, kurā piecu minūšu laikā ielaida trīs vārtus. Trešā perioda trešajā minūtē Antons Siņegubovs vienus vārtus atguva, divarpus minūtes vēlāk Mikus Mintautišķis samazināja mājinieku pārsvaru, bet trešdaļas vidū Bulats Gaļimovs izlīdzināja rezultātu. Tiesa, piecarpus minūtes pirms pamatlaika beigām Antons Trapezņikovs atgrieza "Taifun" komandu vadībā, laukuma saimniekiem noturot uzvaru.

Jau ziņots, ka sestdien rīdzinieki zaudēja ar 1:3.

"Riga" šajā izbraukumā devusies tikai ar vienu vārtsargu, jo kluba pirmais numurs Jānis Voris devies palīgā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībai Rīgas "Dinamo", kas traumu dēļ palikusi bez Aleksandra Salāka un Andreja Makarova.

Pēc tam divi mači rīdziniekiem paredzēti pret Sahalīnas "Sahalinskije Akuli", bet turpinājumā Latvijas komanda aizvadīs vēl četrus dueļus, Sanktpēterburgā cīnoties ar SKA-1946 un "Dinamo" komandām. No novembra līdz janvārim "Rīga" aizvada 17 izbraukuma spēles pēc kārtas.

"Rīga" hokejisti šosezon 42 spēlēs izcīnījuši 50 punktus, ieņemot devīto vietu Rietumu konferencē.

Par "Rīga" galveno treneri pērnvasar tika apstiprināts Raimonds Vilkoits, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs. Tikmēr par vārtsargu treneri strādā Nikolajs Žurkovs, savukārt par komandas menedžeri turpinās strādāt Juris Opuļskis.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās četras sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!