Foto: Optibet Hokeja līga

Rīgas "Dinamo" komanda ceturtdien Viļņā svinēja pārliecinošu uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) regulārā čempionāta mačā.

Rīdzinieki izbraukumā ar rezultātu 10:1 (5:0, 2:0, 3:1) pārspēja vietējo Viļņas "Hockey Punks" komandu.

Uzvarētāju rindās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Patriks Zabusovs un Renārs Cipruss, kamēr pa vienai ripai pretinieku vārtos raidīja Andrejs Bogdanovs, Juris Ziemiņš, Sandis Grīnbergs, Sandis Mežaraups, Edijs Brahmanis un Dominiks Matonaks.

Vienīgos vārtus laukuma saimnieku labā guva Dino Mukovozs.

Turnīra tabulas galvgalī ar 16 punktiem astoņos mačos ir "Mogo"/LSPA komanda, tikpat punkti deviņās cīņās ir Rīgas "Dinamo", bet 15 punkti deviņās spēlēs ir "Zemgale"/LLU komandai, kamēr deviņus punktus astoņos mačos guvusi Hokeja skola "Rīga". Piektā ar četriem punktiem septiņās spēlēs ir Viļņas "Hockey Punks", sestajā pozīcijā ar tādu pašu bilanci ir Kauņas "City", ar diviem punktiem septiņās spēlēs seko Rīgas "Prizma" un "Daugavpils Ledus Sporta Skola"/"Dinaburga", bet pēdējā ir piecos mačos zaudējusī Elektrēnu "Energija".

Šosezon līgā spēlēs deviņas komandas - sešas no Latvijas un trīs no Lietuvas.

2021./2022.gada sezonā savu pirmo Latvijas čempionu titulu izcīnīja Jelgavas "Zemgale"/LLU, sērijā ar 4-0 pieveicot līdzšinējo čempioni "Olimp"/"Venta 2002".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!