Foto: F64

Latvijas komanda "Rīga" svētdien izcīnīja rezultatīvu uzvaru Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Rīga" savā laukumā ar rezultātu 9:4 (2:0, 3:1, 4:3) uzvarēja Stupino "Kapitan" komandu.

Rīdziniekiem ar 1+1 izcēlās Atons Siņegubovs, Deniss Fjodorovs, Jānis Švanenbergs, Jevgēņijs Pika un Kārlis Bucenieks, bet vēl pa vārtiem guva Kristaps Roķis, Rūdolfs Spilva, Ričards Grīnbergs un Patriks Zabusovs. Divreiz rezultatīvi asistēja Arvils Bergmanis un Ernests Ošenieks.

"Rīgas" hokejisti šajā mačā pa pretinieku vārtiem meta 40 reizes, bet viesiem bija par trim raidījumiem mazāk. Vienubrīd laukuma saimniekiem bija pat septiņu vārtu pārsvars (8:1), taču "Kapitan" pēdējā desmitminūtē nedaudz atspēlējās.

Sestdien rīdzinieki bija pārāki ar 4:2.

"Rīga" hokejisti šosezon 27 spēlēs izcīnījuši 35 punktus, ieņemot sesto vietu Austrumu konferencē.

Par "Rīga" galveno treneri šovasar tika apstiprināts Raimonds Vilkoits, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs. Tikmēr par vārtsargu treneri strādā Nikolajs Žurkovs, savukārt par komandas menedžeri turpinās strādāt Juris Opuļskis.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās četras sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!