Foto: F64

Latvijas komanda "Rīga" svētdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 2:0 (0:0, 0:0, 2:0) uzvarēja spēcīgo Maskavas "Krasnaja Armija".

Šķita, ka šī spēle turpināsies pagarinājumā, tomēr 58 sekundes pirms pamatlaika beigām "Rīgas" hokejists Antons Trastašenkovs ar teicamu reidu apspēlēja pāris aizsargus un vārtsargu, panākdams 1:0.

Savukārt dueļa pēdējā sekundē ripu tukšos "Krasnaja Armija" vārtos raidīja Gustavs Millers.

"Rīgas" komandas vārtos "sauso" uzvaru izcīnīja Niklāvs Rauza, kurš tika galā ar visiem 35 pretinieku metieniem.

Abas vienības savā starpā tikās jau sestdien, kad panākumu ar 3:0 guva "Krasnaja Armija" hokejisti. Rīdziniekiem šīs spēles bija pirmās pēc vairāk nekā trīs nedēļu pārtraukuma, kurā Latvijas U-20 izlase piedalījās pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupas turnīrā, ar grūtībām saglabājot vietu šajās sacensībās.

Ar 36 spēlēs izcīnītiem 27 punktiem "Rīga" ieņem 15.vietu Rietumu konferencē, kur "Krasnaja Armija" ar 53 punktiem 38 cīņās ir piektā.

Šo gadu "Rīga" noslēgs ar vēl diviem MHL mačiem savā laukumā 27. un 28. decembrī pret Sanktpēterburgas "SKA-Varjagi".

"Rīgas" komandas galvenais treneris šajā sezonā ir Aigars Cipruss, kurš amatā nomainījis Ronaldu Ozoliņu. Ciprusam palīdz Raimonds Vilkoits un Normunds Sējējs.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās trīs sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!