Foto: twitter.com/thunderbirdsahl

Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien ar rezultatīvu piespēli izcēlās latvietis Rihards Bukarts, bet viņa pārstāvētā Springfīldas "Thunderbirds" ar rezultātu 2:4 piekāpās Heršijas "Bears".

Bukarts mača trešajā periodā palīdzēja "Thunderbirds" izvirzīties vadībā ar 1:0, bet visā mačā viņam lietderības koeficents +1. Tā latvietim bija trešā rezultatīvā piespēle 13 AHL spēlēs šajā sezonā. Pārējo sezonas daļu viņš pavadījis Austrumu krasta hokeja līgā (ECHL).

Citā spēlē Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" ar rezultātu 6:3 pārspēja Hārtfordas "Wolf Pack". "Pingvīnu" rindās Teodors Bļugers izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficentu +1.

Savukārt Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" vienība ar rezultātu 4:3 pārspēja Sandjego "Gulls". Jevpalovs šajā mačā statistikas rādītājos neatzīmējās.

Visbeidzot Sirakjūzas "Crunch" vienība ar rezultātu 4:6 piekāpās Binghemtonas "Senators" vienībai. Šajā mačā "Crunch" vārtu drošība tika uzticēta Maikam Makennam, bet latvietis Kristers Gudļevskis palika rezervē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!