Foto: F64

Latvijas uzbrucējs Roberts Bukarts trešdien Ostravā rezultatīvi piespēlēja Čehijas hokeja ekstralīgas mačā, viņa un Gunta Galviņa pārstāvētajai Vītkovices "Ridera komandai izcīnot uzvaru savā laukumā.

Vītkovices "Ridera" mājās pagarinājumā ar 7:6 (5:0, 1:5, 0:1, 1:0) uzveica "Karlovy Vary".

Bukarts laukumā pavadīja 14 minūtes un 48 sekundes, bet Galviņš 19 minūtēs un 25 sekundēs laukumā divreiz meta pa vārtiem un spēli pabeidza ar +/- rādītāju +1.

Covid-19 gadījumu dēļ tika atceltas spēles, kurās laukumā nevarēja doties uzbrucējs Māris Bičevskis ("Mlada Boleslav"), aizsarg Kristofers Bindulis (Česke Budejovices "Motor"), kā arī uzbrucējs Patriks Zabusovs un aizsargs Roberts Mamčics (abi - Zlīnas "PSG Berani").

Turnīra tabulā Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Pilzenes "Škoda ar 68 izcīnītiem punktiem 42 spēlēs ieņem ceturto vietu. Par vienu pozīciju zemāk ir "Ridera" ar 65 punktiem 40 spēlēs, bet septīto vietu ieņem Kristofera Binduļa Česke Budejovices "Motor" ar 61 punktu 40 mačos. Astotā ir Māra Bičevska "Mlada Boleslav" ar izcīnītiem 60 punktiem 40 mačos, Uvja Jāņa Balinska Litvīnovas "Verva" ieņem 13.vietu ar 51 punktu 39 cīņās, bet Patrika Zabusova un Roberta Mamčica pārstāvētā "PSG Berani" ar 25 izcīnītiem punktiem 40 spēlēs atrodas pēdējā vietā 15 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!