Foto: F64

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Roberts Jekimovs, kurš bija viens no vārtu guvējiem iespaidīgajā uzvarā pār Franciju "Euro Ice Hockey Challenge" turnīra Bledā, atzina, ka uzvarēja tā komanda, kura to vairāk gribējusi.

Kā ziņojām, Latvijas izlase EICH turnīra noslēdzošajā spēlē sagrāva Franciju ar 6:0 (2:0, 1:0, 3:0).

"Abām komandām spēle neko daudz neizšķīra, tomēr neviena komanda negribēja zaudēt," Latvijas Hokeja federācijas (LHF) mājas lapā citēts Jekimovs. "Laikam šodien vairāk gribējām mēs. Labi iesākām, izpildījām visu ko treneris teica pirms spēles. Labi nospēlējām aizsardzībā, to arī parādīja rezultāts. Patīkami beigt turnīru uz pozitīvas nots."

Roberts Jekimovs šai mačā guva otros vārtus. "Laukuma centrā dabūju ripu, Ēriks [Ševčenko] labi "atvērās", atdevu piespēli, viņš labi uzmeta pa vārtiem, veiksmīgi atleca ripa, man atlika tikai trāpīt," savu panākumu komentē uzbrucējs.

Pozitīvi hokejists atsaucās arī par saviem komandas biedriem, kuru vidū bija daudz jaunu spēlētāju, kas gatavojas U20 pasaules čempionātam. "Par izlases jauno maiņu - atika, daudz enerģijas, puikas atdeva visu," saka Jekimovs. "Protams viņi vēl ir jauni, kaut kur trūkst pieredzes. Neko nevar pārmest par gribēšanu un cīņassparu, uz pieaugušo spēlētāju fona izskatījās cienīgi. Viņiem turnīra laika bija daudz izdevības gūt vārtus, žēl, ka neiemeta."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!