Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Uzvaru Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlē piektdien izrāva turnīra līderi "Ozolnieki/Monarch", kas savā laukumā ar 4:3 (1:1, 2:1, 1:1) uzvarēja "Liepājas metalurgs 2" vienību.

Uzvaru nesošos vārtus Vadims Romanovskis guva tikai četras sekundes pirms pamatlaika beigām.

Kopā šajā mačā Romanovskis guva divus vārtus, bet pa reizei uzvarētājiem precīzi meta Sergejs Durdins un Mārcis Zembergs. Savukārt "Liepājas Metalurgs 2" komandā divus vārtus guva Eduards Ivanovs, bet reizi pretinieku vārtsargu pārspēja Maksims Firsovs.

Citā piektdienas mačā Daugavpils "Latgale" izbraukumā ar 11:1 (3:0, 4:1, 4:0) pārliecinoši uzvarēja "Rīga/Prizma" hokejistus.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Vitālijs Hvorostiņins un Edgars Apelis, bet trīs rezultatīvas piespēles izdarīja Deniss Baškatovs. Savukārt "Rīga/Prizma" sastāvā vienīgos vārtus guva Rihards Remiņš.

Čempionāta līderpozīcijā šobrīd ar 62 punktiem 22 spēlēs atrodas "Ozolnieki/Monarch", otro vietu ar 45 punktiem 22 spēlēs saglabāja "Latgale", bet trešajā vietā ar 40 punktiem 19 spēlēs ir "Liepājas metalurgs 2" vienība.

Ceturtajā pozīcijā ar 37 punktiem 20 spēlēs ir "SMScredit.lv" komanda, bet tai ar 37 punktiem 23 spēlēs seko "Zemgale"/JLSS komanda. Sestajā vietā ar 28 punktiem 24 mačos atrodas "Energija-Orakulas", bet septīto pozīciju ar 14 punktiem ieņem "Ogres" hokejisti.

Savukārt astotajā vietā ar 13 izcīnītajiem punktiem ir "Rīga/Prizma" komanda, bet pēdējā, devītajā ar 12 punktiem atrodas "Rīga"/LSPA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!