Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē otrdien latvietis Zemgus Girgensons nespēja palīdzēt Bufalo "Sabres" izvairīties no zaudējuma.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 1:4 piekāpās Arizonas "Coyotes", piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas.

Girgensons šajā mačā bija ceturtajā virknējumā kopā ar Kailu Okposo un Džeku Kvinu un laukumā pavadīja 12:08 minūtes, no kurām 52 sekundes nospēlēja mazākumā. Šajā laikā latvietis izdarīja trīs metienus pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja 67 % iemetienu, nopelnīja divas soda minūtes un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Līdz pirmajiem vārtiem šajā mačā bija jāgaida vien 23 sekundes, kad "Coyotes" spēlētājs Losons Kruss izpildīja precīzu metienu. Teidžs Tompsons rezultātu izlīdzināja 14 minūtes vēlāk, kad vairākumā izpildīja teicamu metienu vārtu augšējā stūrī.

Matiass Mačelli ar rikošeta palīdzību atguva Arizonas komandai vadību, un viņa piespēlētā ripa gar vārtiem trāpīja pa slidu un pārsteidza "Sabres" vārtsargu. Trešajā trešdaļā "Coyotes" guva vēl vienus vārtus un nodrošināja uzvaru, precīzi metot Laiemam O'Braienam un Kleitonam Kelleram.

"Sabres" 13 spēlēs izcīnījusi 14 punktus, kas Austrumu konferencē dod 11. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!