Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā kārtējo zaudējumu pirmdien piedzīvoja Zemga Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas ar 3:4 piekāpās Dalasas "Stars".

"Sabres" tas bija desmitais zaudējums pēdējās 11 spēlēs.

Girgensons joprojām nevar palīdzēt "Sabres" komandai pēc 24.februārī gūtā savainojuma. Lai gan sākotnēji komandas vadība runāja, ka latviešu uzbrucējs varētu izlaist pāris nedēļas, Girgensons joprojām nav atgriezies ierindā un daži Ziemeļamerikas masu mediji jau pavēstījuši, ka šajā sezona, visticamāk, viņu NHL laukumos vairs neredzēsim.

Girgensona prombūtnē pirmdienas mačā "Sabres" iegāza pēdējā trešdaļa, kurā Bufalo komanda ielaida trīs vārtus. Pirmajā periodā 14.minūtē Braians Džionta vadībā izvirzīja "Sabres", bet 29 sekundes pirms pirmā pārtraukuma Džeimijs Benns izlīdzināja rezultātu. Otrās trešdaļas vidū Džionta guva savus otros vārtus, trešā perioda otrajā minūtē Benns atkal panāca līdzsvaru spēlē, bet pēc deviņām minūtēm Mets Moulsons trešo reizi spēlē panāca "Sabres" pārsvaru. Tomēr jau pēc brīža Patriks Īvss izlīdzināja rezultātu, bet nepilnas trīs ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām Kodijs Īkins guva uzvaras vārtus.

$d_id=132; include '/www/htdocs/sport/includes/projects/hockey2014/hockey2014star.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!