Foto: AP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien septīto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Bufalo "Sabres" komanda, ko pārstāv latvietis Zemgus Girgensons.

Regulārā čempionāta spēlē savā laukumā "Sabres" hokejisti ar rezultātu 4:5 zaudēja Minesotas "Wild", pagarinot neveiksmju sēriju.

Girgensons šajā mačā spēlēja ceturtajā virknējumā kopā ar Johanu Larsonu un Kailu Kriskulo. Latvietis laukumā pavadīja 6:32 minūtes, kuru laikā viņš bloķēja vienu metienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Šajā mačā vārtus pirmie guva "Sabres", kad septītajā minūtē Džeks Eikels izdarīja precīzu metienu, bet tam sekoja "Wild" trīs "goli" pēc kārtas. Vispirms vārtus devītajā minūtē guva Tailers Eniss, četras minūtes vēlāk precīzs bija arī Mikaels Granlunds, bet 15. minūtē vairākumā rezultātu 3:1 panāca Nino Nīderreiters.

Otrajā periodā Džordans Nolans deficītu "Sabres" komandai samazināja, bet Nīderreiters un Granlunds turpinājumā panāca trīs vārtu pārsvaru "Wild". 39. minūtē Sems Reinharts guva trešos vārtus Bufalo komandai, bet pēdējā trešdaļā "Sabres" centieni atspēlēties turpinājās vēl vienu Nolana vārtu guvumu. Atlikušajās minūtēs mājiniekiem tomēr neizdevās pacīnīties par punktiem.

Spēli "Sabres" vārtos sāka Čads Džonsons, tomēr viņu pēc pirmās trešdaļas nomainīja. Līdz tam viņš paspēja atvairīt 10 no 13 metieniem, bet spēles turpinājumā Robins Leners tika galā ar 17 no 19 metieniem.

"Sabres" ar 14 punktiem 22 spēlēs ir pēdējā vietā Austrumu konferencē, bet visas līgas kopvērtējumā Bufalo apsteidz tikai Arizonas "Coyotes", kam ir 13 punkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!